Formació professional: Auxiliar de carnisseria

Dimecres, 2 de març de 2022
  • Durada de la formació: Del 14 de març al 28 d’abril 2022 (90 hores)
  • Lloc: Vic
  • Horari: de dilluns a dijous de 9 a 13 h
  • Contingut: Atenció al client i comunicació, prevenció de riscos laborals i higiene i seguretat alimentària en carnisseries i xarcuteries, coneixement de producte, tractament i manipulació de productes càrnics, competències transversals i digitals
  •  Data límit per fer inscripció: dimarts 8 de març

Trobareu més informació de la formació al web: https://toposona.cat/format-per-treballar/  

 El formulari d'inscripcions també el trobareu al web: Auxiliar carnisseria

Per més informació podeu posar-vos en contacte amb:

Mary Arrebola Santana

Desenvolupament Local

MANCOMUNITAT LA PLANA

639 884 150

mary.arrebola@mancoplana.cat

Darrera actualització: 2.03.2022 | 15:12